Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Gripa chinezească a lăsat pustii ulițele satelor românești. Copiii nu mai ies la joacă, adulţii nu mai socializează. Teama de boală le-a schimbat tuturor tabieturile. Oamenii ies doar după mâncare, sunt scumpi la vorbă și se protejează cum pot.

În satele româneşti, ulițele sunt goale, cârciumile sunt goale, câmpurile sunt goale. Oamenii par c-au conştientizat pericolul. Ies din case când au nevoie să cumpere mâncare ori când au treburi urgente de rezolvat. Și atunci, fiecare se ferește cum poate și, mai ales, cu ce are.

Vacanța de Paște se apropie. Degeaba! Copiii privesc apatici prin bucăți de ferestre. Noul virus le-a furat bucuria jocurilor și le-a interzis ieşirile afară. Nimic nu mai e la fel ca altădată. Cârciumile au zăvor, iar magazinele, negustorii și clienții s-au adaptat ordonanțelor militare.

Integral pe Digi24Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.