Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Situaţie de-a dreptul explozivă în oraşul Ţăndărei din cauza numărului tot mai mare de ialomiţeni care se întorc din străinătate şi care nu respectă întocmai regulile izolării la domiciliu. Cunoscut ca o localitate cu populaţie majoritar de etnie romă, autorităţile întâmpină dificultăţi în gestionarea situaţiei.

Pe străzile din oraş a fost suplimentat numărul forţelor de ordine, iar prefectul judeţului Ialomiţa, Toniţa Manea, a trimis joi, 2 aprilie, către Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă o propunere privind carantinarea la Ţăndărei. „Vorbim despre 4 decese provocate de noul coronavirus.

Se vor lua măsuri suplimentare pentru că este o localitate cu flux continuu de persoane care vin din străinătate. Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, întrunit astăzi la prânz a transmis la nivel central propunerea privind carantinarea”, a explicat pentru Adevărul prefectul judeţului Ialomiţa, Toniţa Manea, care a precizat că de conştiinţa fiecăruia în parte depinde respectarea măsurilor impuse de autorităţi.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.