Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ajax Amsterdam, echipă unde este legitimat și Răzvan Marin, a sărit la gâtul forulul european, în contextul pandemiei de coronavirus. „UEFA e ca Trump! Afacerile par mai importante decât vieţile oamenilor”, a răbufnit Marc Overmars, fostul mare internaţional olandez şi actualul director sportiv al lui Ajax. Astfel, Overmars și Ajax nu sunt de acord cu intenţia federaţiei olandeze şi a celor de la UEFA de a face tot posibilul pentru reluarea campionatelor cât mai curând în luna aprilie, deși premierul Olandei, Mark Rutte, a susţinut că n-ar trebuie să se joace nimic cel puţin până pe 1 iunie.

„Nu e o decizie bună. Aparent, afacerile sunt mai importante decât sănătatea oamenilor. Speram că KNVB va lua o decizie personală, dar se ascunde în spatele UEFA. Se comportă precum Donald Trump, pentru care economia este mai importantă decât coronavirusul.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.