Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Din Anglia și până-n îndepărtata Rusie, de pe coastele Americii până în Cornul Africii, producătorii și inginerii creează versiuni open-source ale echipamentelor medicale atât de necesare în aceste zile. Umanitatea își dă un restart la modul de viață, iar capacitatea de a privi și înțelege timpurile capătă noi dimensiuni. Cine are forța să se adapteze, supraviețuiește, restul, rămân piese inerte ale unui univers haotic.

Din prima categorie face parte și Gui Cavalcanti (33 de ani), un tânăr care s-a trezit din amorțire conștientizând momentul zero în care lumea a ajuns. Experiența în domeniul medical și specializarea în dezastre naturale l-au transformat dintr-o dată în liderul de pe Facebook al unui efort internațional care își propune să proiecteze echipamente medicale vitale în lupta cu pandemia de Covid-19.

Integral pe NaţionalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.