Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Lovită din plin de criza economică provocată de coronavirus, Juventus Torino este nevoită să-și reorganizeze bugetul, iar una dintre măsuri ar urma să fie cedarea lui Ronaldo.

Chiar dacă starul portughez și coechipierii săi au acceptat decizia clubului piemontez de a le reduce salariile pe toată durata pandemiei de coronavirus, multipla campioană a Italiei ia în calcul și posibilitatea de a renunța la cel mai bine plătit jucător din Serie A.

Următoarea măsură pentru ieșirea din criza financiară o reprezintă vânzarea cvintuplului deținător al Balonului de Aur. În schimbul atacantului lusitan, al cărui contract expiră în 2022, torinezii speră să încaseze suma de 70 de milioane de euro. Pe lângă infuzia de capital, vânzarea jucătorului în vârstă de 35 de ani ar reprezenta și o scădere considerabilă a anvelopei salariale de la Juventus, care îi achită anual lui Ronaldo nu mai puțin de 31 de milioane de euro. Prin comparație, următorul în topul salariilor de la echipa torineză este olandezul Matthijs de Ligt, care încasează „doar” 7 milioane de euro pe an.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.