Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei, a declarat, miercuri seară, răspunzând unei întrebări, că nu comentează ipoteza vehiculată în presă despre intenţia şefului statului de a renunţa la deplasarea la Bruxelles pentru participarea la Consiliul European, scrie Mediafax.

Purtătorul de cuvânt a arătat că Preşedinţia nu comentează ipoteza vehiculată în presă despre intenţia şefului statului de a renunţa a reprezenta România la reuniunea Consiliului European de joi şi vineri pentru a evita o situaţie similară cu precedentul polonez din 2008, când preşedintele de atunci, Lech Kaczynski , şi premierul Donald Tusk s-au prezentat amândoi, dar separat, la o reuniune a Consiliului European, după o dispută asemătoare cu cea din România în ultimile săptămâni.

"Nu comentăm nimic, a declarat Oprea, întrebat şi dacă Băsescu au avut deja o discuţie, miercuri după-amiază, privind reprezentarea la Summitul Consiliului European sau dacă va avea loc în această seară o întrevedere între cei doi pe această temă.


Comentarii

eugenb Basescu a vazut ca vine suspendarea si a inceput sa dea pasi mari inapoi! Ha! Ha! Ha!

28 iunie 2012 8:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.