Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Femeia îl cunoştea din copilărie pe agresorul sexual al fiicei sale şi ştia încă de atunci că acesta obişnuia să atingă fetele în zonele intime. Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat definitiv pe Iulian Necula, un bărbat de 34 de ani din Galaţi, la 3 ani şi 3 luni de închisoare cu executare pentru agresiune sexuală.

Judecătorii au dispus ca bărbatul să îi plătească daune morale de 20.000 de lei unei fetiţe de 11 ani pe care a agresat-o sexual şi i-au interzis să se apropie de fată pe o perioadă de 3 ani după executarea pedepsei. Fapta bărbatului, comisă pe 22.07.2017, a şocat comunitatea din Galaţi.

La data amintită, individul a observat o fetiţă când încerca să urce treptele până la palierul primului etaj al unui bloc dintr-un cartier din Galaţi, având asupra ei o trotinetă şi două sticle cu apă. Simulând interesul de a-i oferi ajutor pentru a putea ajunge mai uşor la destinaţie, Iulian Necula a urcat, la rândul lui, primele trepte ale scării, întrebând-o dacă doreşte să o ajute.


Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.