Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Trei cadre medicale de la Spitalul Județean de Urgență (SJU) din Sfântu Gheorghe, dintre care un medic, au demisionat, a informat conducerea instituției, miercuri. Directorul medical al SJU din Sfântu Gheorghe, Roșu Matyas, a precizat că medicul care și-a dat demisia avea vârsta de pensionare și se încadrează în categoriile de risc imediat.

“Concedii, în principiu, nu se mai aprobă. Avem trei persoane din cadrul personalului medical care şi-au depus demisia. Unul este medic şi, de comun acord, ne-am înţeles că e bine şi pentru el să nu se expună. Are 70 de ani şi alte comorbidităţi, deci este o persoană care se încadrează în categoriile cu risc, iar în acest sens nu considerăm că este o laşitate din partea lui. Este justificat”, a declarat Roşu Mátyás, în cadrul unei conferințe de presă online.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.