Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul partidului Pro România nu are încredere în strategia liberalilor, pe care îi acuză că nici acum, după o lună de la apariția primelor cazuri de coronavirus în România, n-au fost în stare să aducă echipamente de protecție pentru cadrele medicale.

Ponta avertizează că mămăliga ar putea exploda imediat după Paște – românii nu pot rămâne prea mult timp închiși în case! „Nu putem să stăm închiși în case și să ne uităm la un Guvern care nu face nimic. După Paște, va trebui să regândim tot ce facem. Trebuie să le dăm oamenilor o perspectivă”.

Fostul șef al social-democraților a prezentat pentru newsbucovina.ro și un scenariu sumbru: „Cât stăm în casă? O săptămână, două. Stăm în casă, ok! Vine Paștele. Stăm în casă, nu mai mergem la biserică, urmărim slujba la televizor. Cât putem să facem chestia asta? Jumătate dintre oameni, poate mai mult de jumătate, în aprilie, după Paște, nu vor mai avea un leu să cumpere o pâine!”.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.