Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Lumea întreagă luptă cu pandemia de COVID-19, dar există şi ţări care ignoră pur şi simplu existenţa virusului care face ravagii. Belarus este una dintre ele, asta în ciuda faptului că a raportat până acum 163 de cazuri de infectare. Există unele voci care susţin că "nimeni nu crede aceste cifre".

Campionatul de fotbal din Belarus continuă, iar oamenii din această ţară văd partea plină a paharului: "Producem bani!". Există însă şi persoane speriate de victimele făcute de coronavirus. Este cazul fundaşului brazilian William, de la Rukh Brest. Acesta a povestit cu ce se confruntă în Belarus. "Sunt speriat! După fiecare meci trăiesc cu senzaţia că m-am infectat! Fotbalul trebuie oprit!". a spus William, pentru Marca. Fundaşul de 23 de ani a vorbit şi cu presa din ţara natală despre faptul că noul virus COVID-19 este tratat cu indiferenţă în Belarus.

Integral pe DigisportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.