Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Starea de urgență nu poate fi constituită doar din restrângerea dreptului la mișcare, distanță socială și precizări asupra persoanelor trecute de pragul vâstei de 65 de ani. Starea de urgență privește drepturi și obligații, dar și adaptări legislative altele decât cele temporare.

Cheltuielile generate de operațiunile de susținere a sistemului medical, a întregii logistici aferente, pun statul român în imposibilitate tocmai prin propria sa anterioară degradare continuu întreținută de cei care acum vin cu aceeași terapeutică socială. Inițiativa unor lideri ai PSD-ului de-a solicita votarea unori impozitări a pensiilor speciale este de-a dreptul nocivă, încă o mizerie adăugată măsurilor de cosmetizare guvernamentale. O impozitare de 110 % este desigur valabilă, singura variantă de promovat.

In această perioadă devastatoare, un plan uriaș de măsuri, în sensul efectelor care să ducă la restructurarea capabilităților economico-industriale interne, se impune. Nici un partid politic din majoritate sau opoziție nu a venit cu un plan de restructurare, în fond o urgență constituțională, care să repună România în matca identității de țară și societate, în care nimeni nu mai poate fi deasupra legii. Mijloacele legislative, prin care în România s-a constituit un sistem ocult conectat la fondurile publice, sunt deja inoperabile, adevărată culpă a celor care le tolerează.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.