Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În aprilie 2019, prin decret prezidențial, Klaus Iohannis decora cu Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava.

La mijlocul lunii aprilie 2019, în cadrul ceremoniei de la Cotroceni, președintele mulțumea reprezentanților spitalelor distinse, printre care și managerului de la Suceava, Vasile Râmbu, pentru felul în care își desfășuraseră activitatea ”cu maximă responsabilitate în ciuda condițiilor de muncă mai mult decât dificile!”.

”Prin înaltele distincții ale statului român pe care vi le ofer astăzi, vă transmit toată aprecierea mea pentru dăruirea cu care aveți grijă de sănătatea noastră, a tuturor, și pentru valorile pe care le promovați în rândul tinerei generații de profesioniști din domeniul sănătății! Vă felicit și vă mulțumesc!”.

Acesta a fost, pe 16 aprilie 2019, finalul alocuțiunii cu care președintele Klaus Iohannis s-a prezentat la ceremonia de decorare a unor instituții din domeniul medical.

Pe lista celor invitați și medaliați, ca manager de unitate spitalicească meritorie, a fost și șeful Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava, Vasile Râmbu, personaj de care se leagă în prezent drama primului oraș carantinat din România și a celor 600 de cazuri de infecții cu coronavirus din Suceava.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.