Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Bogdan Bănică, preşedinte executiv Sindicatul Naţional al Poliţiştilor din România SNPR DECUS, i-a făcut un portret ministrului de Interne Marcel Vela după anunțurile acestuia de luni noapte, exprimându-și în același timp speranța că după acest din acest tsunami pandemic va avea loc un proces asemănător celui de la Nurnberg.

„#vatipisatpenoiBĂ

Când apare pe sticlă îmi vine să îl rog să îmi fredoneze o lăutărească la acordeon. Mai mult, când văd un ministru îmbrăcat în geacă de piele, îmi vine să îl rog să îmi schimbe 100 de mărci. Când îl văd cum se căzneşte să citească trei rânduri îmi vine să îi sugerez să nu-şi mai cumpere ochelari ieftini de bazar. Dar toate astea nu îi scuză deciziile. Nu pot să nu reacţionez când un incompetent, în tentativa de a-i apăra în faţa legii pe alţi incompetenţi, condamnă la moarte sau cel puţin la selecţie naturală sute de mii de români.

Sper că după ce vom scăpa (unii dintre noi) din acest tsunami pandemic, va avea loc un proces asemănător celui de la Nurnberg. În urma căruia criminalii de război să fie condamnaţi. Cu executare şi fără drept de eliberare condiţionată. Până atunci, Dumnezeu cu mila”, a scris liderul sindical pe pagina sa de Facebook.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.