Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Jurnalistul Ion Cristoiu afirmă că ar trebui ca toată comunicarea autorităților să fie condusă de președintele Klaus Iohannis, iar acestea să dea semnale pozitive, nu să descrie doar scenarii îngrozitoare.

"În toate țările lumii, cu excepția României, există o persoană, fie președintele, fie șeful guvernului, care și-a asumat comunicarea publică. În asemenea împrejurări, este nevoie de un centru unic de comandă. Că unul răspunde, face, îmbărbătează. E nevoie de un singur om pentru că acum administrarea crizei nu poate fi împărțită pe felii. (...)

Nevoia lor de a fi vedete îi face să fie prăpăstioși și atunci ei parazitează și mai tare țara. Spune o lună, nu una...șapte, altul 2 ani. E un atentat la siguranța națională. Trebuie să dai sentimentul că se termină. În aceste vremuri este o chestiune de supraviețuire a nației semnalul de optimism Trebuie să dai semnalul că o să bați, o să treacă, o să fie o victorie", a spus Ion Cristoiu, în emisiunea "Gândurile lui Cristoiu".


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.