Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ianis Hagi a afirmat că este nerăbdător să revină la antrenamentele scoțienilor de la Glasgow Rangers. Ianis Hagi, mijlocașul echipei Glasgow Rangers se află la Constanța în această perioadă. Internaționalul român a transmis un mesaj, apărut și pe siteul clubului scoțian, în care vorbește despre cu care așteaptă să revină la antrenamente. El lasă de înțeles că nu este interesat să plece de la Rangers, în condițiile în care în ultima vreme s-a vorbit despre un interes al italienilor de la Lazio.

„Vreau să transmit dragostea și sprijinul familiei Rangers către lumea întreagă. În special doctorilor, asistentelor și tuturor celor care lucrează în sănătate. Cei ce au curajul de a merge în fiecare zi la muncă pentru a salva vieți. De-abia aștept să mă întorc la antrenamente, să-i văd pe băieți din nou și să mă pregătesc împreună cu ei.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.