Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Demisie în bloc a cadrelor medicale de la ATI - Spitalul Orăştie. Oamenii se plâng că nu au echipamente şi aparatură medicală. Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalului municipal din Orăştie a intrat în blocaj, după ce un medic, şase asistente şi cinci infirmiere şi-au înaintat demisiile, către managerul unităţii medicale.

„Din informaţiile mele, este vorba de un medic, 6 asistente şi 5 infirmiere de la secţia ATI care şi-au întaintat demisiile către conducerea spitalului. Motivele invocate sunt faptul că nu dispun de echipamentele şi aparatura medicală necesare pentru primirea pacienţilor cu coronavirus”, a declarat, pentru adevarul.ro, primarul Ovidiu Bălan. Prefectul Judeţului Hunedoara, Vasilică Potecă, s-a deplasat luni la spitalul din Orăştie pentru a se întâlnic cu medicii şi cu managerul unităţii medicale, pentru clarificarea situaţiei.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.