Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Klaus Iohannis a făcut un nou apel la populația României să respecte recomandările făcute de autorități în această perioadă de criză pentru a limita răspândirea infecției cu coronavirus.

"Trebuie împreună să ne străduim mai mult ca să îngrădim răspândirea virusului. E nevoie să respectăm recomandările autorităților. Nu vă întâlniți cu alte persoane, evitați orice contact fizic, stați la distanță unii de alții. Trebuie să reușim împreună să limităm răspândirea virusului. Cei mai vulnerabili sunt cei de peste 65 de ani. Autoritățile și-au făcut treaba. Depinde de noi să respectăm recomandările. Haideți să-i protejăm pe pensionarii noștri", a spus Iohannis.

Președintele Iohannis a spus că e mai bine ca intervalul orar 11-13, stabilit de autorități pentru ca pensionarii să aibă dreptul de a ieși din casă, să fie destinat doar lor.

"S-a stabilit că cei peste 65 de ani pot ieși din casă între 11-13. Haideți să lăsăm acest interval doar pentru ei", a spus Iohannis.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.