Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Donald Trump ar încerca să îi „convingă” pe oamenii de știință de la compania germană care lucrează la un potențial vaccin contra coronavirus cu donații financiare consistente și astfel să asigure exclusivitatea pentru țara sa. Știrea, apărută inițial în publicația germană Die Welt, a făcut înconjurul lumii. Dincolo de această informație, ies la iveală dedesubturi care, dacă se vor dovedi adevărate, ar pune într-o lumină nefavorabilă câțiva dintre bogații planetei.

Președintele american ar fi oferit companiei germane o sumă mare pentru a-și asigura exclusivitatea asupra patentului vaccinului, la Berlin suma vehiculată fiind de un miliard de dolari. Presa germană subliniază că „este deosebit de problematic faptul că Donald Trump face tot posibilul pentru a obține un vaccin pentru Statele Unite”. „Dar numai pentru SUA”, spune guvernul federal. Nu știm cât de interesat era realmente Trump de vaccinul firmei, cât de distrugerea unui competitor, scriu internauții.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.