Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ordonanţa militară care limitează libertatea de circulaţie prevede condiţiile în care românii pot ieşi afară din casă pe baza unei declaraţii pe propria răspundere. Mai mulţi cetăţeni au reclamat, însă, că unii poliţişti interpretează ordonanţa militară după bunul plac.


Ordonanţa militară 3, care reglementează condiţiile în care se poate ieşi din casă pe perioada stării de urgenţă prevede că deplasarea în afara domiciliului este permisă „pentru asigurarea de bunuri care acoperă necesităţile de bază ale persoanelor şi animalelor de companie/domestice, precum şi bunuri necesare desfăşurării activităţii profesionale”.

Chiar dacă ordonanţa militară nu impune o distanţă maximă permisă pentru deplasare, sunt cetăţeni care reclamă că li s-a interzis să se deplaseze la cumpărături pentru că magazinul la care vor să meargă este prea departe.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.