Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu fac cercetări pentru „neluarea măsurilor legale de sănătate şi securitate în muncă”, după ce un medic chirurg de la SJU Târgu Jiu s-a plâns pe o reţea de socializare că a operat un pacient, suspect de COVID-19, echipat cu „saci de nailon”.

Doctorul Valentin Neagu, chirurg la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, a scris pe o reţea de socializare că în urmă cu câteva zile a operat un pacient venit din străinătate, suspect de infecţie cu noul coronavirus, fără a avea echipament de protecţie adecvat, fără să aibă posibilitatea să se decontamize şi fără a avea posibilitatea ca, după intervenţia chirurgicală, să facă duş.

Medicul susţine că echipa care a participat la operaţie s-a protejat cu costume cumpărate dintr-un hypermarket şi a folosit „saci de nailon” pentru a-şi proteja încălţămintea în timpul intervenţiei chirurgicale.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.