Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Testările sunt, iată, confundate cu virtuțile vaccinului, uitând că această evaluare poate fi contrazisă de contaminări în secunda următoare. Din acest punct de vedere testările în masă nu sunt cu mult mai eficiente decât măsurarea temperaturii. In loc să facă eforturi pentru decontaminarea străzilor, clădirilor și altor locuri posibil câmpuri epidemice, și să pună la dispoziția spitalelor și cetățenilor dezinfectanți, Primăria Bucureștiului angajează medicii epidemiologi, la cel mai înalt nivel, în acțiuni aproape sociologic-electorale.

Dependenți de cei care administrează fondurile publice, medicii epidemiologi intră în amatorismul politicienilor, lăsându-se scoși din activități de coordonare și verificare a protocoalelor medicale impuse de criza fără precedent. Testarea celor fără simptomatologie, pentru constatări inadecvate în contextul lipsei de materiale și personal medical, este încă o îngrozitoare pierdere de timp, adăugându-se tatonărilor și permisivității de la frontiere.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.