Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Propunerea lui Gigi Becali de a înjumătăți salariile a împărțit în două tabere jucătorii celor de la FCSB. Deși Gigi Becali a anunțat că toți jucătorii de la FCSB ar fi de acord cu reducerea contractelor cu 50% și că ar urma ca aceștia să-și dea acordul oficial în cursul zilei de azi, surse din apropierea echipei susțin că lucrurile nu stau deloc așa.

„Inițial, Gigi Becali le-ar fi cerut să semneze reducerea până în decembrie, apoi a lăsat-o până în octombrie. Căpitanul Florin Tănase le-ar fi promis jucătorilor, pe grupul lor, că merge să negocieze, dar ar fi acceptat direct propunerile patronului și a semnat primul. De aceea, mulți dintre jucători îl acuză pe căpitan. «Tase, trădatorul!» ar fi scris mulți pe grup", susțin respectivele surse. Mai mult, în legătură cu cele două salarii restante, Gigi Becali le-ar fi promis, celor care semnează, că își vor încasa integral contractele pe februarie și 50% pe luna martie.

Integral pe GSPComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.