Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Guvernul francez a emis un decret prin care autorizează folosirea clorochinei în tratamentul pentru COVID-19. Prescrierea acestui medicament va fi decisă de medic. Olivier Véran, ministrul Sănătăţii a hotărât prescrierea clorochininei la spital dacă medicul consideră că este util, fără a aştepta rezultatele studiilor clinice în curs, relatează Le Figaro. Acest lucru este indicat prin decretul publicat joi în Monitorul Oficial, a anunțat Mediafax.

Potrivit sursei citate, acesta specifică faptul că „hidroxichlorochina şi combinaţia lopinavir / ritonavir pot fi prescrise, distribuite şi administrate sub responsabilitatea unui medic pacienţilor afectaţi de Covid-19, în unităţile de sănătate care se ocupă de acestea, precum şi pentru continuarea tratamentului lor dacă starea lor o permite şi cu autorizarea medicului iniţial, acasă ”.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.