Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Continua sa apara reactii la Ordonanta de Urgenta in care multi dintre romanii cu credite la banci isi pusesera speranta ca le va oferi o gura de aer in aceasta perioada in care criza noului coronavirus a dat peste cap afaceri si a adus in multe cazuri somaj tehnic. Doar ca tot mai multora li se pare ca acest act normativ nu se doveste a fi un spijin real pentru debitori.

Asociatiile reprezentative ale consumatorilor utilizatori de servicii financiar-bancare, alaturi de avocatii specializati in protectia drepturilor consumatorilor transmit ca “dezaproba cu fermitate” actul normativ adoptat de catre guvern, in forma publicata in mass-media si apoi confirmata de declaratiile ulterioare ale ministrului finantelor publice.

“In opinia noastra, masurile luate de guvern nu sprijina in mod real debitorii, acorda beneficii substantiale bancilor si institutiilor financiare nebancare si sunt chiar mai dezavantajoase decat unele dintre solutiile propuse din proprie initiativa de anumiti finantatori. In calitate de reprezentanti ai consumatorilor utilizatori de servicii financiar-bancare, ne vedem obligati sa va aducem la cunostinta mesajele de nemultumire primite din partea debitorilor persoane fizice si sa tragem un puternic semnal de alarma asupra masurilor adoptate de catre Guvern in privinta suspendarii ratelor la credite pentru persoanele fizice”, transmite Asociatia Utilizatorilor Romani de Servicii Financiare.

Integral pe NaţionalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.