Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cinci persoane din rândul personalului medical de la Spitalul Militar de Urgență "Dr. Aristide Serfioti" Galați au fost confirmate pozitiv cu COVID-19, în timp ce la Spitalul militar din Focșani încă 19 angajați din rândul personalului medical și auxiliar sanitar au fost confirmați pozitiv, după ce unitatea a fost închisă încă de miercuri în urma depistării a două cazuri pozitive.

În urma situației depistate la Galați, s-a dispus efectuarea anchetei epidemiologice în vederea stabilirii contacților, iar pe timpul acesteia, posibilii contacți sunt plasați în autoizolare, urmând a fi testați. S-a dispus, totodată, și executarea dezinfecției de grad foarte înalt pentru limitarea răspândirii infecției, iar pe timpul executării acestei proceduri spitalul nu va mai primi pacienți, transmite Ministerul Apărării Naționale.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.