Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cristian Tudor Popescu a comentat la Digi24 controversatul proiect de testare a „tuturor bucureștenilor”, asumat atât de fostul ministru al Sănătății cât și de Gabriela Firea. Dacă despre anunțul făcut de Victor Costache spune că este „o probă de oligofrenie”, despre cel făcut de Gabriela Firea și medicul Streinu-Cercel spune că este un „spectacol de brigadă artistică”.

Cristian Tudor Popescu: Dacă și-a imaginat cineva că în această perioadă sumbră, sinistră va înceta căpăceala politicăs-a înșelat amarnic. Ceea ce am văzut acum a fost un astfel de episod de încăierare politică de imagine.

Doamna Firea și-a aranjat cu domnul Streinu-Cercel această operațiune, precedată de o solicitare la televizor a domnului profesor Cercel de mașini. „Institutul Matei Balș nu are mașini pentru intervenție”, a spus domnul Cercel și imediat doamna Firea a răspuns la acest anunț-chetă al domnului Cercel – nu știu dacă înainte s-a adresat Guvernului, s-a adresat autoritățilordin sistemul sanitar, ministerului de Interne, domnul Cercel -, dar a făcut această solicitare publică, ca la teledon.

Doamna Firea a sărit imediat cu mașini electriceși acum are domnul Cercel mașini electrice, după care a pornit această operațiune.

Integral pe Digi24