Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Universitatea Babeş-Bolyai (UBB) lansează un apel către populaţie pentru a dona sânge, în contextul actual al unei nevoi acute pe care o resimt spitalele din acest punct de vedere.

"Universitatea Babeş-Bolyai lansează, în această perioadă, un apel la solidaritate adresat tuturor membrilor comunităţii care pot dona sânge. Deplasarea la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină, pentru donare de sânge, este considerată o urgenţă şi trebuie să fie menţionată ca atare în declaraţia pe proprie răspundere, în care trebuie să fie precizat şi traseul deplasării, respectiv adresa de domiciliu a donatorului şi adresa Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Cluj (str. Nicolae Bălcescu nr. 18, Cluj-Napoca). (...) Apelul lansat de UBB vine în contextul nevoii acute de sânge pe care spitalele o resimt în această perioadă, în condiţiile în care situaţia generată de pericolul răspândirii infectării cu noul coronavirus a redus dramatic numărul persoanelor care se prezintă zilnic la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj", se arată într-un comunicat trimis, joi, de UBB.

Integral pe Agerpres