Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Ludovic Orban a declarat că regretă demisia ministrului Sănătății, Victor Costache. Orban a precizat că va propune numirea lui Nelu Tătaru în funcția de ministru al Sănătății. „Regret demisia ministrului Sănătății și o înțeleg”, a spus Ludovic Orban. „Aproape cinci luni de zile Victor Costache a făcut parte din guvernul pe care îl conduc. Am făcut echipă și împreună am luat o serie de decizii importante, benefice pentru sistemul medical. Regret demisia domnului ministru. Pe de altă parte, o înțeleg, și îi mulțumesc pentru buna colaborare pe care am avut-o”, a mai spus premierul Ludovic Orban. Secretarul de stat Nelu Tătaru preia interimatul la Ministerul Sănătăţii, după ce Victor Costache a demisionat din funcţia de ministru. Ministrul Sănătății, Victor Costache, și-a dat demisia, în plină epidemie de infecții cu coronavirus în România.

Potrivit premierului Ludovic Orban, Victor Costache a demisionat din motive personale și profesionale. „În ceea ce privește funcția de ministru al Sănătății îi voi propune domnului președinte Klaus Iohannis pentru funcția de ministru al Sănătății pe domnul secretar de stat Nelu Tătaru. Domnul secretar de stat face parte din echipa de la Ministerul Sănătății, a fost, este și va fi în prima linie a bătăliei contra coronavirus. Deja stăpânește foarte bine toate procedurile, tot planul de măsuri. Astăzi se găsește la Suceava, l-am sunat și l-am informat privitor la intenția mea de a-l propune ca și ministru al Sănătății, urmând să revină în București și să discutăm toate detaliile. Voi continua să întăresc echipa de la Ministerul Sănătății. Ministerul Sănătății își va crește în continuare capacitatea de a face față provocărilor fără precedent datorate epidemiei de coronavirus. Rămânem concentrați pe toate obiectivele stabilite”, a mai spus premierul.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.