Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Raul Ciurtin: Trebuie simplificată procedura de intervenţie a statului pentru angajaţii care intră în şomaj tehnic sau care lucrează la o firmă cu afaceri în scădere şi care are probleme de cash-flow.

Antreprenorul Raul Ciurtin, unul dintre cei mai cunoscuţi antre­prenori din industria alimentară, omul care a dus producătorul de lactate Albalact la afaceri de peste 100 mil. euro şi l-a vândut gigantului francez Lactalis, şi a creat ulterior Prefera Foods spune că statul trebuie să ia măsuri urgente şi nebirocratice pentru a ajuta economia.

„Trebuie simplificată procedura pentru angajaţii care intră în şomaj tehnic sau care lucrează la o firmă cu afaceri în scădere şi care are probleme de cash-flow. Plata şomajului tehnic trebuie făcută de către stat printr-o simplă notificare“, a declarat Raul Ciurtin, proprietarul Prefera Foods, cu afaceri de peste 10 mil. euro anual, în cadrul emisiunii audio ZF Live 15 minute cu un antreprenor.

Integral pe Ziarul Financiar