Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Grupul de Comunicare Strategică este compus din experţi în comunicare ai următoarelor instituţii: Guvernul României, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Sănătăţii, Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Transporturilor, Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratul General al Poliţiei Române, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale.

De asemenea, Grupul de Comunicare Strategică poate fi suplimentat cu specialişti de la alte instituţii, în funcţie de necesitate. Activitatea Grupului de Comunicare Strategică este structurată pe mai multe paliere, dintre care menţionăm: informare publică şi mass-media, monitorizare şi analiză mass-media, producţie grafică şi on-line.

Integral pe Gândul