Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deputatul USR Iulian Bulai cere închiderea oraşului Suceava și avertizează că Moldova devine o bombă virală cu ceas, după ce peste 100 de cadre medicale de la Spitalul Suceava s-au infectat cu coronavirus. „Închideţi oraşul Suceava ACUM (ar fi trebuit s-o faceţi ieri!), cu excepţia transportului cu ambulanţa şi a aprovizionării cu produse alimentare, faceţi testări la scară largă şi dezinfectări masive”, a scris Bulai, pe pagina sa de socializare.

El mai spune că absolut toţi pacienţii din Suceava care trebuie internaţi la Rădăuţi trebuie testaţi, fie că au sau nu simptome, înainte de internare. „Toate cadrele medicale trebuie dotate URGENT cu echipamente de protecţie. N-aveţi? Faceţi rost! Găsiţi soluţii! Nu ne mai spuneţi că avem, o să facem, o să rezolvăm. Doar faceţi!”, a adăugat deputatul USR.

Integral pe Jurnalul Național