Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Alertă de gradul zero la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slobozia! 15 medici şi asistente au fost izolaţi la domiciliu după ce au intrat în contact cu o pacientă din Ţăndărei, confirmată ulterior cu coronavirus. Se pare că pacienta, o femeie în vârstă de 70 de ani, s-a prezentat duminică, 22 martie la Spitalul Orăşenesc din Ţăndărei, iar apoi a fost transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia.

În urma investigaţiilor, medicii au observat că starea sa de sănătate se depreciază, motiv pentru care au transferat-o la Bucureşti, la Institutul Matei Balş. Aici a fost testată pentru COVID-19, rezultat care a ieşit pozitiv, anunţă independentonline.ro. Astfel, toate cadrele medicale intrate în contact cu femeia au fost trimise în izolare la domiciliu. Pacienta depistată pozitiv nu se încadra în definiţia de caz, spun surse medicale citate de independentonline.ro.

Integral pe Adevărul