Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Gigi Becali e convins că poate conduce România mai bine decât cei care se află acum la putere. Omul care n-a fost în stare să câştige un titlu la fotbal cu FCSB din 2015, într-un campionat românesc înfiorător de slab, oferă acum soluţii pentru ieşirea dintr-o criză globală.

În România, oamenii au devenit peste noapte specialişti în coronavirus, pandemie şi oferă soluţii pentru situaţia actuală. Din păcate, în această spirală a isteriei, vocile care chiar au ceva raţional de spus se cam pierd. Şi se aud, ca de obicei, unele aparţinând presonaje precum Gigi Becali. Chiar dacă Liga I s-a întrerupt şi nu se ştie când se va relua, patronul FCSB e o apariţie constantă la diverse canale TV. Şi, pentru că nu mai are ce spune legat de fotbal, s-a specializat în salvarea României de la coronavirus.

Într-o intervenţie la Pro X, Gigi Becali a spus că doar el şi un grup de zece specialişti aleşi de el pot scoate ţara din criza actuală. Ce a spus Gigi Becali? *Ce mai contează fotbalul când vezi 500-600 de oameni afectaţi de coronavirus? Eu nu vreau să critic Guvernul, dar nu se poate aşa ceva! Ce facem? Dormim? Dacă nu ştiţi, daţi-va la o parte! Să vină oameni de afaceri care se pricep. Vin eu cu alţi zece oameni pe care îi aleg. *Nu vreau bani. Daţi-va la o parte! Nu e nicio ruşine dacă nu ştiţi. Vin eu. Lăsăţi oameni care se pricep. Altfel, va fi vai de capul nostru....Vom muri de foame.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.