Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Traian Băsescu se revoltă în fața noilor măsuri impuse de Klaus Iohannis. Mai exact față de faptul că li s-a interzis total celor cu vârste de peste 65 de ani să mai iasă din casă. Epidemia de coronavirus a făcut prăpăd pe tot globul, iar în România situația este incertă.

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat la România TV că există posibilitatea ca autoritățile române să asculte telefoanele cetățenilor, pentru a verifica dacă nu respectă măsurile de prevenție impuse.
Băsescu revoltat față de noile măsuri

Pe de altă parte, Băsescu s-a revoltat la noile restricții impuse de președintele Iohannis. Acesta a fost deranjat de faptul că cei peste 65 de ani nu mai au dreptul să iasă din casă, având în vedere că fostul președinte al României e trecut de acea vârstă.

„După mine Armata trebuie să aibă două roluri: de descurajare a încălcării deciziilor luate de factorii de decizie și să ajute populația. Amintesc de pensionarii care nu au pe nimeni și nici nu pot primi vizita familiilor.

Integral pe Capital