Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ne bate moartea la fereastră și pe la unii a și intrat, iar conducătorii României se screm să ia măsuri. După o scurtă întîlnire a bieților noștri conducători, președintele României avea să spună:

„Împreună, am evaluat situația care, după cum știm cu toții, devine din ce în ce mai complexă, situația creată, evident, de epidemia de coronavirus. Am discutat împreună măsurile suplimentare care se cer luate în această perioadă și pot să vă spun în acest moment că am convenit că este nevoie de măsuri suplimentare pentru a fi în situația să îngrădim, să încetinim răspândirea infecției”.

Situația nu este din ce în ce mai complexă, cum o scaldă Klaus Iohannis, ci mult mai gravă. Aș zice că este tragică de-a dreptul! Doar domnul președinte o scaldă și se face că n-a înțeles, așa cum s-a prefăcut că a obținut succese cînd ne liniștea că n-avem și că n-avem nici un contaminat, apoi, mulțumită măsurilor luate (la cererea dîndului,evident!) ”nu avem nici un decedat”. În consecință, suntem pe drumul cel bun și gata să raportăm noi succese generate de clarviziunea măsurilor inspirate de el.

Presa română gîfîie și ea cu mobilizarea la solidaritate a compatrioților și cu promovarea măsurilor luate, ideale pentru „că împreună să cîștigăm lupta cu corona virusul”.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.