Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nimic nu va mai fi ca înainte. Societatea în care trăim s-a schimbat deja, fiind supusă la unul din cele mai dificile teste de stres. Frica este cea care a obligat societatea noastră să se adapteze şi sa se maturizeze forţat, făcând în primul rând un salt mare către digitalizare. A fost nevoie de acest virus ca să acordăm o atenţie mărită beneficiilor digitalizării. Vorbim astăzi mai mult ca niciodată despre tele-muncă, tele-medicină, tele-educaţie şi mai ales despre ştirile false.

Fiind un act de responsabilitate să stăm acasă în aceste condiţii, utilizam din ce în ce mai mult tehnologia, din dorinţa de a comunica cu cei dragi şi cu colegii de serviciu. Am auzit ca s-au organizat zile de naştere online, că oamenii au continuat să se întâlnească şi sa bea o cafea cu prietenii, printr-o conexiune video, şi că se pot vizita muzee sau chiar să participi la concerte din confortul fotoliului de acasă. Citim cărţi pentru care până acum nu găseam timpul necesar.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.