Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul edil al unei comune din judeţul Sălaj are deja la activ două condamnări la închisoare, în prezent el executând o pedeapsă de cinci ani şi jumătate pentru abuz în serviciu contra intereselor publice şi fals intelectual asimilat faptelor de corupţie.

Sandu Bercean, fostul primar al comunei sălăjene Meseşenii de Jos, este trimis în judecată într-un al treilea dosar penal. Edilul, care ispăşeşte, în prezent, o pedeapsă de cinci ani şi jumătate de închisoare pentru abuz în serviciu contra intereselor publice şi fals intelectual asimilat faptelor de corupţie, este acuzat de această dată de comiterea infracţiunii de delapidare în formă continuată. Potrivit procurorilor, în perioada 21 iunie 2013-25 februarie 2014, Bercean a ridicat în patru rânduri, din contun bancar al societăţii Meseşenii de Jos Serv SRL, în cadrul căreia comuna Meseşeni era asociat unit şi reprezentată tocmai de către primar, suma totală de 16.545 de lei, pe care şi-a însuşit-o.

De asemenea, spun anchetatorii, din ianuarie până în iunie 2013 şi-a însuşit şi a utilizat în interes personat nu mai puţin de 400 de vouchere de combustibil, prejudiciul depăşind 20.000 de lei.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.