Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Update: Problemele de la Spitalul din Suceava se agravează de la o oră la alta. Rezultatele testelor sosite luni arată că alte 25 de cadre medicale sunt infectate cu coronavirus. Bilanțul a ajuns la 52 de cadre medicale. Practic, într-o singură zi aproape că s-a dublat numărul cazurilor de medici și asistenți medicali în cazul cărora s-a confirmat îmbolnăvirea cu noul coronavirus.

Dintre noile cazuri confirmate cele mai multe sunt de la Secția de Cardiologie, mai exact 7 persoane, apoi urmează Medicina Internă cu 5 cazuri, în timp ce la Boli Infecțioase și Gastro sunt câte 3 cazuri de îmbolnăvire. Celelalte cadre medicale diagnosticate cu COVID-19 sunt de la Dializă, Neorologie, ORL, UPU și ATI.

Știrea inițială: Alertă la la Spitalul Județean din Suceava. Sunt 27 de cadre medicale infectate cu noul coronavirus. Este vorba de 19 medici și 8 asistenți/infirmiere, iar alte persoane așteaptă rezulatul testelor pentru a afla dacă sunt sau nu infectate cu COVID-19. Printre cei infectați se găsesc și persoane din conducerea spitalului, dar și câțiva șefi de secție, scrie Monitorul de Suceava.

Potrivit comunicatului SJU Suceava, măsurile luate au fost de izolare a medicilor la domiciliu și ulterior internare în funcție de agravarea simtomatologiei și tratarea lor potrivit protocolului. Totodată, s-a decis înlocuirea lor cu personalul medical existent.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.