Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Elevii din Buzău sunt provocați de Teatrul „George Ciprian” să scrie o scurtă poveste, pornind de la propoziția „Viața s-a mutat pe Internet”. Poveștile selectate vor fi publicate într-un volum care va fi disponibil gratuit, în format digital și fizic, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„În contextul actual în care viața umană s-a mutat pe Internet, Teatrul «George Ciprian» le propune elevilor din județul Buzău să răspundă creativ la situația fără precedent în care se află omenirea. Astfel, îi invităm să scrie o scurtă poveste pornind de la propoziția «Viața s-a mutat pe Internet» - un răspuns creativ al «generației Internetului»”, este mesajul transmis de reprezentanții Teatrului din Buzău.

Elevii sunt sfătuiți să răspundă la întrebările: cine sunt personajele? (umane sau non-umane), unde are loc acțiunea? (spațiu fizic, virtual, pe Pământ, pe altă planetă, în lumea de dincolo, în casă, pe balconul vecinilor, într-un spațiu nedeterminat), când are loc acțiunea? (trecut, prezent, viitor, timp nedeterminat, toate la un loc).

Integral pe Jurnalul Național