Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Colegiul de Conducere al Înaltei Curți de Casație și Justiție a stabilit, separat de ce a hotărât Secția de Judecători de la CSM, măsurile pe care le va întreprinde instanța supremă pe perioada instituirii stării de urgență. Colegiul a validat măsurile referitoare la categoriile de cauze judecate în această perioadă.


Este vorba despre cauzele în care judecata se face fără citarea părților, cauzele de suspendare a executării silite, cauzele privind declararea ca indezirabil a unui cetățean străin, cele privind verificarea legalității și temeiniciei măsurilor preventive privative și non-privative de libertate și cele referitoare la contestațiile depuse împotriva acestor măsuri, la contestațiile împotriva măsurilor asigurătorii și la căile de atac în cauzele privind cooperarea judiciară internațională.

Integral pe Jurnalul Național