Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Lanțul de librării-concept Cărturești a anunțat închiderea majorității librăriilor din București și din țară, în urma efectelor răspândirii cazurilor de infectare cu coronavirus. Librăria online rămâne, însă, deschisă, potrivit unui comunicat de presă remis Digi24.ro.

"Pentru siguranța librarilor și a cititorilor, Cărturești a luat decizia să închidă în zilele următoare majoritatea librăriilor din București și din țară. În acest moment, viitorul Cărturești este pus sub semnul întrebării de scăderea dramatică a vânzărilor, precum și de incertitudinea privind măsurile luate de autorități în sprijinirea sectorului cultural de efectele economice devastatoare ale pandemiei COVID-19. Librăria online carturesti.ro rămâne deschisă și cititorii sunt încurajați să sprijine librăriile fizice prin comenzi online în următoarea perioadă", se arată în comunicat.

Integral pe Digi24