Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Educației, Monica Anisie, a impus o serie de măsuri de urgență în școli pentru prevenirea infectării cu coronavirus, printre care se numără suspendarea cursurilor, dar și amânarea examenelor. Decizia Guvernului PNL de a închide unitățile de învățământ până pe data de 23-24 martie, cu posibilitatea de prelungire până după Paște, este doar una dintre măsurile preventive, menite să limiteze răspandirea coronavirus.

O altă măsură luată de către Ministerul Educației este amânarea simulărilor pentru Evaluarea Națională, a examenului național de Bacalaureat, dar și diferite probe practice sau diverse concursuri. De asemenea, se suspendă desfășurarea tuturor olimpiadelor școlare județene și regionale, precum și a competițiilor sportive. Guvernul a mai anunțat sistarea programelor de studii de tip schimb de experiență și stagii de practică în spitale ale studenților și ale cursanților școlilor postliceale sanitare.

Integral pe Digi24