Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dacă ar fi să mîncăm două-trei polonice de rahat ca să ne fie bine și să putem dormi liniștiți am face-o? Mulți ar răspunde cu ”sigur că da”.

Cam aceasta este și concluzia cu acest guvern al rușinii, al încălcării bunului simț, al Constituției Romaniei, al deciziilor Curții Constituționale. Şi pe post de atac violent la obrazul care se presupune că ar trebui să fie deasupra gurii căscate a poporului român.

Adică vom avea un premier care împreună cu un caraghios de ministru al Sănătății cheamă jurnaliștii la o conferință de presă ca să-i anunțe că se auto-suspendă și că și cei aflați de față vor trebui testați? Farsă? Prostie sau cretinătate? S-au autoizolat Orban și Costache cum s-a autoizolat viermele în măr! Sau și mai rău, au jucat într-un scenariu gîndit în laboratoarele serviciilor noastre secrete pentru a mări presiunea publică asupra paralamentarilor.

Cu ce scop? Ca guvernul mămăligă frecată de Klaus Iohannis să treacă repede prin parlament și apoi în tandem, guvern și președinte, să poată conduce Romania ca pe o roabă sau ca pe un cărucior de cărat butelii.

Integral pe Cotidianul