Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Codrin Ștefănescu își afirmă nevinovăția în dosarul DIICOT și o atacă pe fosta sa colegă, Ana Birchall.

”Sunt absolut sigur ca si ancheta de la Resita se va finaliza curand. Si toti colegii mei din PSD Caras isi vor dovedi nevinovatia. Si cu aceasta ocazie, vor intelege toti ca legislatia privind activitatea partidelor politice mai trebuie imbunatatita. Le doresc sa fie uniti, curajosi si loiali oamenilor care i-au votat. Sunt convins ca vor castiga iar si alegerile locale si cele parlamentare. Si nu luati in seama criticile rautacios-securistoide de tip Birchall!”, scrie Codrin Ștefănescu.

Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Crimă Organizată și Terorism (DIICOT) anunță că a început urmărirea penală împotriva a 16 persoane, acuzate între altele de săvârșirea infracțiunilor de constituire de grup infracțional organizat, șantaj, abuz în serviciu, printre acestea fiind și Codrin Ștefănescu.