Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Curtea de Apel Bucureşti a respins definitiv contestaţia la licitaţia privind achiziţia celor 100 de troleibuze de către Primăria Bucureşti, iar primarul general Gabriela Firea anunţă că primul troleibuz va fi livrat în luna noiembrie a acestui an.

”Curtea de Apel Bucureşti a respins definitiv contestaţia companiilor Solaris Bus&Coach SA şi Skoda Electric SA la licitaţia prin care Primăria Capitalei a atribuit contractul privind achiziţia celor 100 de troleibuze Asocierii Bozankaya Otomotiv Marina Imalat Ithalat Ve Ihracat A.S. (lider) – Sileo Gmbh (asociat).

Contractul fusese atribuit în luna octombrie a anului trecut, însă semnarea acestuia a fost blocată. În data de 25februarie, Curtea de Apel Bucureşti a respins definitiv contestaţia companiilor”, a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă Primăria Capitalei. Primarul general Gabriela Firea spune că este un pas important în modernizarea parcului auto al STB.

Integral pe Capital