Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Insula Belina, paradisul PSD creat de Liviu Dragnea în judeţul Teleorman, pare încremenit în timp. Dacă România se scutură de social-democraţi, nu acelaşi lucru este valabil în zona săracă a Munteniei.

Passport Productions a publicat un nou episod din documentarul despre Insula Belina, aflată pe Dunăre la graniţa judeţelor Olt şi Teleorman, care a fost trecută de Liviu Dragnea în limita Teleormanului, apoi luată de Tel Drum şi închisă pentru folosire cu circuit închis. Aici aveau loc chefuri de pomină cu ştabi, la care erau aduse, ca desert, fete pentru prostituţie.

Jurnaliştii Mădălina Roşca şi Paul Arne Wagner au intervievat mai mulţi localnici din localitatea teleormăneană Seaca, situată în imediata apropiere a Insulei Belina, care au avut de suferit din cauza abuzurilor făcute de oficialii şi angajaţii societăţii Tel Drum, condusă de apropiaţi ai fostului lider PSD, Liviu Dragnea.
Citeste mai mult: adev.ro/q6eucn

Integral pe Adevărul