Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Anunțul că Nicușor Dan se bucură de susținerea PNL pentru Primăria Capitalei a dat peste cap toate calculele PSD și ale Gabrielei Firea. În plus, cei de la PLUS se văd și ei într-o situație nu tocmai confortabilă și încearcă acum să vadă ce variantă au pentru alegerile locale.

Gabriela Firea este terminată! Decizia PNL de a-l susține pe Nicușor Dan la Primăria Capitalei a încurcat toate socotelile PSD dar și pe cele ale celor de la PLUS. „PNL a efectuat o cercetare sociologică amplă la nivelul Municipiului București, în urma acestei cercetări a rezultat clar că toți candidații PNL au șansa de a câștiga dar nu avem această garanție că vor câștiga bătălia cu PSD. Vreau să vă anunț că în urma discuțiilor pe care le-am avut cu Nicușor Dan, am luat decizia de a-l propune pe Nicușor Dan ca și candidat la Primăria Capitalei susținut de PNL. Voi susține această propunere în fața PNL București, și în fața Biroului Politic al PNL”, a spus Orban.

Integral pe Evenimentul Zilei