Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

CFR Cluj nu a pierdut în faţa Sevilliei, însă a ratat calificarea în optimile Europa League, după o remiză albă, joi, pe stadionul Ramon Sanchez-Pizjuan (1-1 în tur, la Cluj). Echipa lui Dan Petrescu a trimis mingea în poartă în ultimele minute ale partidei, însă golul a fost anulat cu VAR pentru un henţ al lui Lacina Traore.

Echipa lui Dan Petrescu a ajuns în careul Sevillei în start de meci, cerând în zadar penalty după un contact dintre Omrani şi Diego Carlos. Arbitrul letonian nu a fost însă impresionat de căderea francezului, iar gazdele au preluat cu uşurinţă frâiele jocului, dominând-o pe CFR cu posesie zdrobitoare, de peste 70%. Abia dincolo de minutul 15, CFR-ul a reuşit să întrerupă seria atacurilor echipei lui Lopetegui, apropiindu-se de poarta adversă. Antrenorul campioanei României a fost nevoit să facă o primă schimbare încă din minutul 27, când Burcă s-a accidentat, după un duel cu acelaşi Diego Carlos, Dan Petrescu trimiţându-l în teren pe Boli. Arlauskis a fost din nou providenţial în poartă, iar şansa a fost de partea ardelenilor, CFR Cluj rezistând astfel până la pauză atacurilor sufocante ale echipei cu cele mai multe trofee câştigate în Europa League (5). CFR-ul a încheiat în atac prima repriză, cu o ocazii importante pentru Djokovici, Păun şi Boli.

Integral pe Adevărul