Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Incredibil! Președintele s-a speriat și a ieșit la rampă. Dar, nu oricum, ci cu stingătorul îndreptat spre populația îngrijorată. S-a speriat de cumpărăturile de Crăciun din supermarketurile franco-germane și se teme că marile lanțuri internaționale rămîn fără mărfuri. Așa că a postat repede pe net că:

” Este normal să tratăm cu toată seriozitatea situația generată de apariția cazurilor de coronavirus în Europa și de confirmarea unui caz pe teritoriul României, dar nu există niciun motiv real de panică. Infecția cu acest virus provoacă în marea majoritate a cazurilor doar simptome ușoare, dureri în gât, tuse și febră, ca în orice răceală”.

Din păcate, chiar și într-o asemenea poziție publică mai mult decît necesară, președintele minte din deschidere. Scrie, pe Facebook (că a obosit la consultări și nu mai poate vorbi în direct), că
„Este normal să tratăm cu toată seriozitatea situația”.

Zice dînsul că „tratează cu seriozitate”, la mai puțin de 24 de ore după ce l-a desemnat pe Vasile Florin Cîțu să formeze un nou guvern și de care „seriozitate” toată lumea s-a prăpădit de rîs, cei mai mulți bătîndu-și joc de ea. N-a zis nimic nici unui partid, n-a dezvăluit nici una dintre intențiile sale, dar tratează cu seriozitate aruncarea României într-o criză politică aiuritoare. Și caraghioasă, fiind opera unui singur personaj și a unei cete de slugarnici pitici.

Integral pe Cotidianul