Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dinamo a intrat în play-out de pe locul 8 și joacă în prima etapă cu Academica Clinceni, penultima clasată în Liga 1. Ilfovenii le-au pus gând rău „câinilor”.

Ilie Poenaru (43 de ani), antrenorul Academicii Clinceni, are încredere în jucătorii săi și merge la victorie în „Ștefan cel Mare”.

„Un meci greu, Dinamo e Dinamo, indiferent de situaţie rămâne o echipă de tradiţie în România, care e în stare de rezultate foarte bune. Fac meciuri foarte bune, cu un antrenor foarte bun, dar noi avem şansa noastră şi ne pregătim şi mergem să câştigăm, să luăm puncte. Nu ne-a dat nimeni şansa asta, nu a crezut nimeni că o să fim în stare să facem punctele astea şi pe lângă aceste puncte am făcut şi meciuri foarte bune. Se putea şi mai bine, am pierdut nişte puncte foarte uşor, cu mare uşurinţă”, a spus Ilie Poenaru, la conferința de presă.

Integral pe ProSport